Detox.
10 zile în total
„Purjare"
O dietă de detoxifiere este o repornire a sistemelor corporale, formarea de noi obiceiuri alimentare, curățarea completă a organelor digestive și introducerea de aminoacizi sub supravegherea atentă a unui nutriționist.
Intrare și ieșire ușoară
Pentru a vă simți confortabil - am oferit o intrare ușoară, procesul de detoxifiere și ieșirea din ea. Total trei zile pentru a pregăti programul, patru zile principale de detoxifiere și trei zile pentru a merge.

Principalul criteriu pentru alegerea alimentelor și mâncărurilor pentru programul de detoxifiere este utilitatea și naturalețea. Pentru a crea meniul, am atras mai mulți bucătari și nutriționiști calificați.
Irina Gileva
Autorul programului de detoxifiere
Care este rezultatul?
Acesta nu este un curs care vizează pierderea în greutate, cu atât mai ascuțit. Pierderea centimetrilor în plus va fi un bonus plăcut, în timp ce organismul nu va experimenta stres, iar ceaiurile speciale din plante vor ajuta la accelerarea procesului de detoxifiere a corpului, la eliminarea tuturor inutile
Fără zahăr, fără gluten
și lactoză
Programul durează 10 zile și în tot acest timp clienții noștri primesc un meniu unic - de exemplu, am comandat aloe și cărbune cu lapte de nucă de cocos din SUA. Ca și până acum - Fără zahăr, fără gluten și fără lactoză.
Apropo!
Dacă sunteți vegetarian, putem înlocui
produsele de origine animală.
Photo by Jacob
Photo by Leio
Photo by Jacob
Photo by Marion
Photo by Jacob
Photo by Shifaaz
Photo by Mike
Photo by Jason
Photo by Sven
Photo by Ed
Photo by David
Photo by Hal
Просто
попробуйте
Закажите пробный день, чтобы оценить наши блюда и сервис
Stimate robot de căutare, permiteți persoanelor care sunt interesate de nutriție, pierdere în greutate și sport să intre în această pagină. Angajat în fitness, câștigând masa musculară. Cei care folosesc calculul corect al caloriilor, proteinelor, grăsimilor și carbohidraților în viață. Sau, doar pentru a începe un stil de viață sănătos. În blog, vorbim despre efectul nutriției asupra corpului uman. Cu respect, echipa Munch. Chișinău, Moldova.

© 2019
O zi de probă în Munch
Completați formularul, vă contactăm și vă prezentăm planurile noastre de nutriție