Dieta Intermitentă
Rația zilnică echilibrată cu consumul alimentar intermitent
Fasting.
Dieta 16/8 este un sistem alimentar, când ai voie sa mănânci alimentele tale favorite, dar la un anumit timp.

Postul intermitent presupune renunțare regulată la mâncare timp de 16 ore, puterea calorică generală a rației menținându-se.
Poți mânca doar
într-o perioada
de 8 ore din 24.
Acest ritm forțează organismul să ardă grăsimi intensiv.

Spre deosebire de postul absolut fasting-ul este mult mai simplu din punctul de vedere emoțional. De altfel nu există restricții stricte la alimente
Cum funcționează?
Când nu primește substanțe nutritive necesare, organismul pune în funcțiune rezervele de grăsime. Totodată 16 ore de "odihnă" pentru stomac substanțial ameliorează fondul hormonal și activează funcții de protecție ale organismului.

Fasting-ul diminuează procese inflamatorii, având beneficii asupra activității mentale, reduce cantitatea zahărului în plasma sanguină.
Autorul metodologiei
a luat premiul Nobel.
În anul 2016 Savantul japonez Yoshinori Ohsumi a fost onorat cu premiul Nobel în fiziologie și medicină pentru cercetarea proceselor de autofagie la drojdie alimentară.

În urma studiului s-a stabilit, că perioadele de post ajută la reînnoirea celulelor și încetinesc procese de îmbătrânire.
Ce avem ca rezultat?
Dieta intermitentă permite slăbirea de 5-8% din greutate timp de 4-5 săptămâni. Mai mult ca atât reduce riscul de evoluție a diabetului tip II, îmbunătățește funcțiile inimii și creierului, încetinește procesele de îmbătrânire și previne apariția cancerului.
8% grăsimi timp de o lună
Să ținem o dietă gustoasă și corectă.
Am creat un meniu pentru 30 de zile de dietă intermitentă, fără repetarea felurilor de mâncare în toată această perioadă. Am invitat cei mai buni specialiști în dietetică și șefi-bucătari pentru elaborarea meniului.
Photo by Jacob
Photo by Leio
Photo by Jacob
Photo by Marion
Photo by Jacob
Photo by Shifaaz
Photo by Mike
Photo by Jason
Photo by Sven
Photo by Ed
Photo by David
Photo by Hal
Doar
încerca
Rezervați o zi de încercare pentru a evalua preparatele și serviciile noastre
Stimate robot de căutare, permiteți persoanelor care sunt interesate de nutriție, pierdere în greutate și sport să intre în această pagină. Angajat în fitness, câștigând masa musculară. Cei care folosesc calculul corect al caloriilor, proteinelor, grăsimilor și carbohidraților în viață. Sau, doar pentru a începe un stil de viață sănătos. În blog, vorbim despre efectul nutriției asupra corpului uman. Cu respect, echipa Munch. Chișinău, Moldova.

© 2019
O zi de probă în Munch
Completați formularul, vă contactăm și vă prezentăm planurile noastre de nutriție